Informatie aanvragen

Digitale graffiti promotie

Op een unieke en doeltreffende manier uw product, merk of winkel promoten met digitale graffiti!

De DigiSpray digitale graffiti wall is een echte eye catcher. Een super groot scherm waar men met digitale graffiti spuitbussen op spuit trekt natuurlijk direct de aandacht. Digitale graffiti is een opvallend promotiemiddel en maakt uw product op een natuurlijke en plezierige manier toegankelijk voor potentiele klanten. De DigiSpray cover wordt volledig geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij het uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie.

De DigiSpray ervaring zorgt voor een blijvende herinnering aan uw product, merk, organisatie of winkel. Naast het feit dat digitale graffiti een sterke en leuke promotietool is om potentiele klanten mee te triggeren kunnen we met onze speciale social media functie de gemaakte digitale graffiti kunstwerken ook direct delen met facebook en twitter. In dit bericht, dat wordt gedeeld met de gehele vriendenlijst van elke gebruiker, wordt dan direct ook informatie meegenomen over uw dienst, product of winkel wat uiteraard zorgt voor grootschalige promotie op een natuurlijke manier!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in België en wij ondersteunen u graag bij de promotie van uw product, merk of winkel!

Video's

Video 1 t/m 4 van 13